Tato kávová směs obsahuje 20% kávovníku Robusta a 80% kávovníku Arabica. Robusta se od odrůdy Arabica liší tím, že obsahuje vyšší podíl kofeinu než u Arabica. Naopak Arabica má vždy jemnější chuť a Robusta zemitější. Naše směs je navržena tak, aby neměla aciditu (kyselost). Jedná se tedy o kávovou směs s optimálním navržením z vybraných vysoce kvalitních druhů Arabica a Robusta. Směs se vyznačuje silným aroma a bohatou cremou. Je vhodná jak pro espresso, ristretto či capuccino a kávové mléčné nápoje. Dle naší stupnice kyselosti tuto kávu řadíme na stupeň 0.
Stupnice kyselosti vytvořená našimi zákazníky: 0 - bez známek kyselosti (acidita), 1 - mírně lehká kyselost (acidita), 2 - lehká kyselost (acidita ), 3 - střední kyselost (acidita), 4 - vysoká kyselost (acidita)